Fogászat Fogszabályozás
ikon-face

Magunkról

Magunkról

Fogorvosi magánrendelésünk 2002. óta fogadja gyógyulni vágyó Pácienseinket. Miskolc szívében otthonos környezetben állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére. Célunk az, hogy a fogászatról és mindarról, ami az évek során kellemetlenségként hozzáadódott, egy merőben új és pozitív benyomást keltsünk.  Az elmúlt évtizedben nagy hangsúlyt fektettünk a professzionális fogászati ellátáshoz elengedhetetlen szakmai és személyi háttér megteremtésére:

  • 2002. Fog- és szájbetegségek szakvizsga
  • 2004. Implantológia vizsga
  • 2006. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
  • 2009. Fogszabályozás szakvizsga

Folyamatos szakmai továbbképzéseken való részvétellel igyekszünk az állandóan megújuló trendeket követni és a megszerzett ismereteket átültetni a mindennapok gyakorlatába. Az alkalmazott eszközök és anyagok európai színvonalat képviselnek Kelet-Magyarországon. Ezek beszerzése és megújítása folyamatosan zajlik a jelentkező igényeknek megfelelően.

Jelenlegi rendelőnk 2010-től üzemel állandóan bővülő Pacientúrával. A helységek kialakításánál a funkcionalitás és a barátságos légkör megteremtése volt a fő szempont. Itt is igyekeztünk a legkorszerűbb technikákat (geotermikus hűtés-fűtés, stb.) alkalmazni a sikeres együttműködés érdekében.

Törekszünk empátiára és precizitásra alapuló ellátásban részesíteni a minket bizalmukkal megajándékozó Vendégeinket. Ebben segítségemre vannak odaadó és pontos asszisztensnőim, valamint magasan képzett, országosan ismert és elismert fogtechnikus kollégáim.

PRESIDENT FOGÁSZATI STÚDIÓ 3529 Miskolc, Budai József utca 30. Bejelentkezés: 46/342-909
© PRESIDENT FOGÁSZATI STÚDIÓ | Ágotha Grafika | code by Chrisdesign 2016