Szolgáltatásaink

FOGÁSZATI IMPLANTÁCIÓ

Rendelőnkben közel 15 éve végzünk implantátum beültetéseket. Az elmúlt időszak kedvező tapasztalatai alapján ajánlunk egy bizonyítottan jól bevált szisztémát az elvesztett fogak pótlására. A műgyökér beültetés legfontosabb előnye a hagyományos megoldásokkal szemben, hogy a saját fogak károsítása nélkül pótolhatóak az elvesztett fogak. Teljes fogatlanság esetén pedig a kivehető fogsortól eltérően egy biztonságosan viselhető, stabil, jó rágófunkciót biztosító pótlás készül. Minden esetben személyre szabott kezelési terv készül, amelyet részleteibe menően megbeszélünk, annak érdekében, hogy semmilyen kétely ne maradjon Pácienseinkben. Mivel számos elképzelés felmerülhet egy-egy eset kapcsán kérjük érdeklődjön, kérjen konzultációs időpontot.

FOGSZABÁLYOZÁS

Célunk gyermekkorban a  fog- és állcsontfejlődés megfelelő irányban tartása, illetve jó irányba való befolyásolása. Foglalkozunk felnőtt fogszabályozással is, a hagyományos fém készülékeken túl – a megnövekedett esztétikai igényeknek megfelelően – kerámiából, valamint zafír-üvegből készült fogszabályzót is alkalmazunk.  Mivel a rendellenességek egyénenként változnak, a kezelési tervet is egyedileg dolgozzuk ki.

FOGFEHÉRÍTÉS

A magabiztos mosoly egyik összetevője az ápolt, egészséges fehér fogsor. Ennek elérése érdekében alkalmazunk mind rendelői, mind otthoni fehérítő rendszert. Ezek által több árnyalattal világosabbá tehetjük a fogakat – teljesen fájdalommentesen. Mindkét eljárás hatékony és biztonsággal ajánlható, a két rendszer közötti különbség megbeszélését illetően szívesen állunk rendelkezésre.

CIRKON KORONA, KERÁMIA HÉJ

Az egyre magasabb szintű esztétikai igények és a fémtartalmú fogpótlások háttérbe szorulása hívta életre az ilyen típusú fogpótlásokat. Itt a kerámia fogszínű cirkónium vázra kerül felrétegzésre, ráégetésre. Az eredmény:  a jelenleg legpontosabb és legélethűbb korona. Ezek a feladatok a legaprólékosabb tervezést és kivitelezést igénylik mind a fogorvos, mind a fogtechnikus részéről, legyen szó előkészítésről, lenyomatról, vagy fogszín választásról. Ezekben az esetekben - a tökéletesség igénye mellett - nem tudunk kompromisszumokat kötni.