Fogszabályozás

Fogszabályozás

Kezelésünk kortól függetlenül segíthet a szabálytalan, hiányos vagy sérült fogsor helyreállításában

A fogszabályozáshoz sosem túl késő

Korszerű módszereinkkel minden mosoly megszépíthető

A szabálytalan, hiányos vagy sérült fogsor okozta kellemetlenségek sokak életminőségére vannak negatív hatással. Nemcsak esztétikai és önértékelési szempontból, hanem egészségügyileg is.

A fogszabályozás korszerű módszere viszont gyermek- és felnőttkorban egyaránt megoldást jelenthet.

Akár gyermeke számára keres hatásos kezelést, akár saját maga szeretne változtatni, fogszabályozó kezelésünk után felszabadultan mosolyoghat a világra!

Mikor javasoljuk a fogszabályozást?

Nemcsak esztétikai okok miatt lehet indokolt ezt a kezelésünket választani

A fogsor szabálytalansága ugyanis egyaránt nehezítheti az étkezéseket, a rágást, valamint a beszédet. Sőt, a fogak kisebb-nagyobb eltérései a fogszuvasodás és fogínygyulladás kockázatát is növelhetik.

Hasonlóképp indokolt lehet a fogszabályozás olyan rendellenességek miatt, mint

 • az éjszakai fogszorítás és csikorgatás;
 • az emiatt bekövetkező fogtörés;
 • valamint az állkapocs rendszeres fájdalma.

Célzott fogszabályozó kezelésünkkel ezek a problémák egytől egyig megszüntethetők.

Hogy zajlik a fogszabályozó kezelés?

 1. Előzetes konzultáció
  Első körben felmérjük a fogak és a szájüreg állapotát, Ön felteheti a kérdéseit, fogorvosunk pedig részletes tájékoztatást nyújt az Ön számára leginkább javasolt fogszabályozó kezelésről.
 2. Röntgenfelvétel és lenyomatvétel
  A minél pontosabb fogszabályozási tervezés érdekében munkatársaink elkészítik a röntgenfelvételeket, illetve lenyomatot vesznek.
 3. Fogszabályozási terv összeállítása
  Fogorvosunk segít megismerni a szóba jöhető fogszabályozók előnyeit és hátrányait, a kezelés várható időtartamát és árát. Ön pedig minden kérdésére választ kaphat, hogy a legjobb döntést hozhassa.
 4. Fogszabályozás megkezdése
  Következő lépésként alapos fogtisztítást és fogkő eltávolítást végzünk, szükség esetén pedig a fogak és az íny egészségét szolgáló egyéb kezeléseket is elvégezzük. Ezután következik a fogszabályozó készülék elkészítése és felhelyezése.
 5. Rendszeres kontroll
  Ön előre megbeszélt időközönként visszajön hozzánk, fogorvosunk pedig a fejlődés üteme szerint állítja a fogszabályozó készülékét, elvégzi a szükséges tisztítást és tájékoztatja Önt a folyamat haladásáról.
 6. A fogszabályozó levétele
  Amikor a kezelés ideje lejárt, szakszerűen levesszük a fogszabályozó készüléket, illetve elvégezzük az eredmények megőrzését szolgáló utókezelést.

Amennyiben végig betartja szakorvosunk javaslatait,

a folyamat végére egészséges, esztétikus, felszabadult mosolyra tehet szert.


Kezeléseket végzi

Dr. Székely Dorottya

fogszabályozó szakorvos

Rólunk mondták

Ha lehetne 20 csillagot adni annyit adnek. Egyszeruen le vagyok nyugozve attol amilyen szolgaltatast kaptam nalatok.Bolcsessegfog huzason estem tul. Semmi fajdalom, fantasztikus tarsasag, lazasag, stressztol mentes legkor, gyorsasag, fantasztikus erzestelenito injekcio, ami akkor sem faj amikor adjak  csucsszuper gyonyoru rendelo. A fogaszati paradicsom itt Miskolcon!! Koszonom, amit ertem tettetek ma rengeteg szenvedest szuntettetek meg. Hàlàm örök. Ha barmi fogaszati bajom lesz ujra hozzatok fordulok. Koszonom koszonom koszonom 

Hédi

Minden elismerésem és örök hálám az összes itt dolgozónak.Több éves szenvedéstől szabadítottak meg.Mégegyszer köszönöm mindenkinek.

Gábor

Magas színvonalú rendelő, végtelenül kedves profi dokikkal, és aszisztensekkel.

Kornél

Ez is érdekelheti ...Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.